Woningkenmerken

Compacte grondgebonden starterswoning met verrassend veel ruimte.

Deze woning heeft  op de begane grond een hal, meterkast, toilet, de keuken met ruime berging en tuindeuren naar de voortuin. Standaard is geen keukeninrichting voorzien.
Op de eerste verdieping  is een ruime woonkamer gesitueerd van ca. 30m2. De slaapkamer(s) en badkamer met douche, wastafel en toilet  zijn op de tweede verdieping. Bij iedere woning behoort een gemetselde berging van ca. 5,60 m2.

Middels een uitbreiding (optioneel) van de keuken op de begane grond van ca. 2,50 m1 x 5,10 m1 is hierop tevens een balkon  mogelijk van deze afmetingen met tuindeuren vanuit de woonkamer en balkonhek op de eerste verdieping.

De woningen zijn standaard voorzien van hoogwaardige isolatie van dak, vloer en gevels, CO2 gestuurde ventilatie, hoogrendement combi-ketel en vloerverwarming op de begane grond. Deze toegepaste maatregelen zorgen voor een hoge energieprestatie, met een energielabel  A+ / EPG 0,60
Door te kiezen voor een van de EPG optiepakketten is het zelfs mogelijk de woning praktisch energie neutraal te maken, A++ / EPG 0,00

Uiteraard zijn er nog vele andere optionele uitbreidingen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een dakkapel of keukeninrichting. Tevens keuze optie pakketten, comfort of luxe sanitair. Het standaard basis pakket is reeds voorzien van Sphinx 300 serie en Grohe Costa kranen.

Kortom een ideale  energie zuinige woning voor de starters op een schitterende plek  gelegen aan een gezellig en sfeervol hof om vele jaren woongenot te mogen beleven.