Woningkenmerken

Een levensloopbestendige zeer praktisch ontworpen patiowoning van ruim 90 m2 gebruiksoppervlak op percelen vanaf 182 m2  met berging en ruime patiotuin aan de achterzijde.

De woning heeft  op de begane grond een hal, meterkast, toilet.  woonkamer  en open keuken aan de achterzijde met tuindeur.  Standaard is geen keukeninrichting voorzien. Ook de slaapkamer met aansluitend de badkamer zijn op de begane grondvloer. De badkamer is standaard voorzien van douche, toilet en wastafel.
De eerste verdieping, middels vaste trap bereikbaar, is voor meerdere doeleinden geschikt. Een extra slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

De woningen zijn standaard voorzien van hoogwaardige isolatie van dak, vloer en gevels, CO2 gestuurde ventilatie, hoogrendement combi-ketel en vloerverwarming op de begane grond. Deze toegepaste maatregelen zorgen voor een hoge energieprestatie, met een energielabel  A+ / EPG 0,60
Door te kiezen voor een van de EPG optiepakketten is het zelfs mogelijk de woning praktisch energie neutraal te maken, A++ / EPG 0,00

Uiteraard zijn er nog vele andere optionele uitbreidingen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een groot of klein dakraam, een dakkapel of keukeninrichting. Tevens keuze optie pakketten, comfort of luxe sanitair. Het standaard basis pakket is reeds voorzien van Sphinx 300 serie en Grohe Costa kranen.

Kortom een levensloop bestendige en energiezuinige woning in een beschermde , gezellige en sfeervolle omgeving om vele jaren woongenot te mogen beleven op loop- en fietsafstand van het centrum en winkelgebied.