Woningkenmerken

Ruime eengezinswoning van ca. 125 m2 gebruiksoppervlak op percelen vanaf 130 m2  met berging en pergola aan de achterzijde. De achterzijde van de tuin is met de auto bereikbaar, met mogelijkheid tot optionele carport of garage.

De woning heeft  op de begane grond een hal, meterkast, toilet,. De woonkamer met openslaande tuindeur en open keuken aan de voorzijde zijn riant van opzet. Standaard is geen keukeninrichting voorzien.
Op de eerste verdieping  zijn standaard 3 slaapkamers. De badkamer met douche, wastafel en toilet is afgewerkt met hoogwaardig sanitair en tegelwerk..
De grote zolder, met vaste trap bereikbaar, is voor vele doeleinden geschikt. Een 4e slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

De woonkamer kan middels een uitbreiding (optioneel) 1,20 m1 of 2,40 m1 aan de achterzijde worden uitgebreid.

De woningen zijn standaard voorzien van hoogwaardige isolatie van dak, vloer en gevels, CO2 gestuurde ventilatie, hoogrendement combi-ketel en vloerverwarming op de begane grond. Deze toegepaste maatregelen zorgen voor een hoge energieprestatie, met een energielabel  A+ / EPG 0,60
Door te kiezen voor een van de EPG optiepakketten is het zelfs mogelijk de woning praktisch energie neutraal te maken, A++ / EPG 0,00

Uiteraard zijn er nog vele andere optionele uitbreidingen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een groot of klein dakraam, een enkele of dubbele dakkapel of keukeninrichting.
Tevens keuze optie pakketten, comfort of luxe sanitair.
Het standaard basis pakket is reeds voorzien van Sphinx 300 serie en Grohe Costa kranen.

Kortom een ideale  energie zuinige eengezinswoning voor het hele gezin op een gezellige en sfeervolle plek  gelegen aan een hof om vele jaren woongenot te mogen beleven.