Woningkenmerken

Deze energiezuinige eengezinswoningen liggen op een ideale en sfeervolle plek aan een hof om vele jaren woongenot te mogen beleven. De ruime woningen hebben een gebruiksoppervlak van ongeveer 125 m2 op een perceel vanaf 130 m2. Er is een ruime woonkamer aanwezig met open keuken en openslaande deuren, drie (mogelijk vier) slaapkamers en een badkamer. De achtertuin biedt de mogelijkheid tot een optionele carport of garage.

Technische beschrijving

Download

Details en prijs

Impressie


Laatste nieuws

...
02/05/2019

Op naar de volgende fase

Het puin is geruimd…

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...