Woningkenmerken

Een levensloopbestendige zeer ruime woning vanaf  ruim 65 m2  tot  ca 87 m2 gebruiksoppervlak , zeer groot balkon met wel afmetingen tot 5,17 x 2,19 m2, en in de kelderverdieping een ruime berging voorzien van een accu-oplaadpunt. Alle verdiepingen inclusief kelder zijn via trappenhuis of met een ruime lift (een zgn. brancardlift die bij calamiteiten door hulpverleners gebruikt kan worden), bereikbaar.

Bij de hoofdentree op de begane grond zijn de postbussen gesitueerd, alsmede een video- intercominstallatie.

De indeling van de woningen per verdieping verschillen enigszins. De entrees van de woningen zijn allemaal via eigen hal per verdieping te bereiken. De woningen zijn als volgt ingedeeld: hal, toilet, garderobe,  slaapkamer(s), badkamer voorzien van ruime inloopdouche, toilet en wastafel, berging, open keuken met complete keukeninrichting en ruime woonkamer met balkon. De woning is voorzien van een standaard domotica systeem.

De woningen zijn standaard voorzien van hoogwaardige isolatie van dak, vloer en gevels, CO2 gestuurde ventilatie, een eigen hoogrendement combi-ketel en vloerverwarming op de begane grond. Tevens zijn op het dak zonnepanelen geplaatst. Deze toegepaste maatregelen zorgen voor een hoge energieprestatie, met een energielabel  A++/ EPG 0,40

Uiteraard zijn er nog vele andere optionele uitbreidingen mogelijk, zoals bijvoorbeeld: E-Domotica: bewegingssensoren voor verlichting, toegangscontrolesysteem, elektrische gordijnen, enz.
I-Domotica: Beeldbellen  met familie, vrienden, kennissen en externe hulpverlening
Ook de keukeninrichting kunt u optioneel zelf uitbreiden.
Tevens de keuze voor het optie pakket luxe sanitair.
Standaard is reeds een comfort sanitair pakket voorzien met de Sphinx 300 serie en Grohe Costa kranen.

Kortom een levensloop bestendige en zeer energiezuinige woning met groot balkon, in een beschermde omgeving om vele jaren woongenot te mogen beleven en op loop- fietsafstand van het centrum en winkelgebied van Meijel.