1400 hectare wandel- en fietsgebied

De Groote Peel spreekt tot de verbeelding. Het voormalig hoogveengebied was vroeger woest en onherbergzaam. Nu ervaart u een speciale mix van natuur en cultuur uit heden en verleden. De weidsheid van het land, schilderachtige vaartjes, kanaaltjes en vennen, de hoge luchten en machtige stiltes prikkelen de zintuigen.

In dit prachtige gebied van ruim 1400 hectare kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken zonder gestoord te worden door autowegen, hoogspanningsleidingen of andere infrastructurele werken. Dat is uniek in Nederland!


Laatste nieuws

...
02/05/2019

Op naar de volgende fase

Het puin is geruimd…

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...