Starterscafé Wonen maandag 14 december

Ben je op zoek naar een "betaalbare" en "energiezuinige" starterswoning? Een eerste huis kopen is best spannend. Er komt immers een hoop bij kijken. De 8 nieuwe  starterswoningen die op Kapelkeshof  worden gerealiseerd of een van de de 6 eengezinswoningen zijn voor starters uitermate geschikt. Deze woningen hebben een energielabel A+ en al te koop vanaf €. 139.500,-- Vrij Op Naam.

Starterscafé wonen
Tijdens het Starterscafé Wonen kun je bij de stand van Focus Marketing & Verkoop terecht voor informatie en mogelijkheden over deze woningen 

ook zullen hier aanwezig zijn:
- Metis Notarissen
- Vrij-HuizenMarkt Makelaars & Taxateurs
- Rabobank

Waar?
Op maandag 14 december zijn wij aanwezig bij het Oranje Hotel in Meijel. Je kunt vrijblijvend binnenlopen tussen 19.00 uur en 21.00 uur. 
Graag tot 14 december


Laatste nieuws

...
02/05/2019

Op naar de volgende fase

Het puin is geruimd…

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...