Peel en Maas Woonevent

Zondag 8 november zijn wij ook aanwezig op het Peel en Maas Woonevent. Een inspirerende woonbeurs voor iedereen met vragen over duurzame en innovatieve woonoplossingen. We ontmoeten je graag bij de Ringoven in Panningen, waar we je onze nieuwste woonideeën laten zien.

Van notaris tot "Eigen Huis & Tuin"
Het aanbod van lokale ondernemers op het woonevent is breed. Denk hierbij aan een verschillende stands met makelaars, notarissen, projectontwikkelaars van nieuwbouwplannen, woninginrichters, woonstylisten, hovenier en aannemer. En Thomas Verhoef van Eigen Huis & Tuin komt langs. U kunt hem persoonlijk ontmoeten en uw klusvragen aan hem stellen. Kortom, wonen in de breedste zin van het woord.

Noteer in uw agenda
Wanneer: zondag 8 november 2015
Hoe laat: 10:00 tot 16:00 uur
Waar: De Ringoven, Ringovenstraat 12 in Panningen
Aanmelden is niet nodig, we ontvangen u graag.

Tot slot
Bent u zondag 8 november verhinderd, maar wilt u wel een oriënterend gesprek of informatie ontvangen? Kom dan vrijblijvend en zonder afspraak naar ons informatie verkoop punt. Deze heeft de volgende openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur
Elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur


Laatste nieuws

...
02/05/2019

Op naar de volgende fase

Het puin is geruimd…

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...