Vuul ouw tusj

Meijel is een levendig en gastvrij dorp van ruim 6000 inwoners. Het maakt deel uit van de gemeente Peel en Maas. Het dorp kent een unieke ligging temidden van een prachtig buitengebied. In de omgeving vindt u veel intieme dorpjes en diverse fiets- en wandelroutes voeren u door mooie natuurgebieden zoals de vlakbij gelegen Groote Peel, de Heldense bossen en het Leudal.

In Meijel bevinden zich uitstekende voorzieningen waaronder diverse winkels, restaurantjes, sportvoorzieningen en een basisschool. Meijel is goed bereikbaar en is zeer centraal gelegen ten opzichte van de steden Eindhoven, Weert, Roermond en Venlo. Diverse verenigingen vormen de spil van de Meijelse sociale samenleving; het dorp kent meer dan honderd actieve verenigingen en stichtingen op zowel cultureel als sportief vlak.


Laatste nieuws

...
02/05/2019

Op naar de volgende fase

Het puin is geruimd…

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...