Informatie Verkoop

De verkoop op locatie in Meijel is gestart. Tot de zomervakantie zullen wij alle werkdagen en zaterdagen aanwezig zijn in een speciaal daarvoor ingerichte verkoopstand. Kom gerust eens langs. Wij voorzien u graag van informatie en de laatste flyers en leaflets van de nieuwbouw woningen op Kapelkeshof. De diverse mogelijkheden en wensen voor uw nieuwe koopwoning of huurappartement nemen wij graag met u door. Ook voor een financiering kunnen wij U behulpzaam zijn. U bent van harte welkom.

Locatie: Kapelkesweg te Meijel

Openingstijden informatie verkoop
Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur
Donderdag tijdens koopavonden van 17.00 tot 20.00 uur
Elke Zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur


Laatste nieuws

...
02/05/2019

Op naar de volgende fase

Het puin is geruimd…

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...