Informatieavond en plantoelichting

Om u te informeren over wat er allemaal gaat gebeuren wordt op maandag 12 januari om 20.00 uur in de Rabo zaal van gemeenschapshuis D’n Binger een informatieavond georganiseerd. U bent hierbij welkom! Tijdens deze informatieavond wordt ook het bouwplan voor de locatie Beckers, genaamd Kapelkeshof, gepresenteerd en toegelicht. De omgevingsvergunning voor dit bouwplan wordt op dit moment ingediend door de projectontwikkelaar en wordt in januari 2015 in behandeling genomen. Het bestemmingsplan wordt daarna ook ter inzage gelegd.

Informatieavond
Datum: 12 januari 2015
Tijd: 20:00 uur
Waar: Rabo zaal van gemeenschapshuis D’n Binger
Alexanderplein 2
Meijel

Blijf op de hoogte!
Bent u verhinderd maar u wilt wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief.


Laatste nieuws

...
02/05/2019

Op naar de volgende fase

Het puin is geruimd…

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...